Pizza met ham en champignons

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Leg de pizzadeeg gelijkmatig in een pizzaschaal of vorm en snij de overhangende restjes eraf. (zorg er wel voor dat de pizza goed aangedrukt zit in de hoekjes)
  2. Smeer de tomatensaus open op de bodem. (tomatensaus kan je kopen in een potje of je laat 3 tomaten, in stukken gesneden, inkoken met een teentje look, peper en zout)
  3. Kuis en spoel de groenten grondig en snij ze in de gewenste vorm of grootte. Paprika oogt mooi in ringen net als de ui. De champignons snij je best in schijfjes. Verdeel alles gelijkmatig op de pizza.
  4. Snij de mozzarella in dunne plakjes en verdeel ze eveneens over de pizza.
  5. Verdeel de strooikaas over gans de pizza en het meest op de nog kale plekken.
  6. Bak een 20 minuten op 220┬░ tot de kaas mooi gesmolten en goudbruin ziet. Smakelijk!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?