Recept 45**** (2 stemmen)

Pizza met artisjokken, ham en parmezaan

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smoor de ui met het deksel op de pan 10 minuten in 1 eetlepel olijfolie. Voeg de salie en wat zout en peper toe en laat 5 minuten meefruiten. Verwarm de oven voor op 220°C.
  2. Snijd de mozarella in plakken. Laat de artisjokbodems uitlekken. Beleg de pizzabodem eerst met de uien en daarna met de mozarella. Verdeel daarover de artisjokbodems en bestrooi het geheel met de Parmezaanse kaas.
  3. Besprenkel de pizza met olijfolie en schuif hem 15 minuten onder in de hete oven.
  4. Bestrooi de pizza als hij uit de oven komt met peper, snijd hem in zessen en beleg elk part met een plak ham.
  5. Serveer meteen.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie