Recept 55***** (1 stem)

Pizza marinara met rode peper & paprikasaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Pizza

tijd
20 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden. Haal de bodems uit de verpakking en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Pel de uien en snijd ze in smalle ringen. Was en halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten, snijd een halve paprika in smalle repen en de rest in kleine stukken. Was de tomaten en snijd ze in partjes. Haal de peterselieblaadjes van de stelen en hak ze fijn. Snijd de surimi sticks in vier.
  2. Verdeel de saus en de helft van de peterselie over de pizzabodem. Leg de stukjes surimi, de uiringen en reepjes paprika erop. Strooi de kaas erover. Bak de pizza in de hete oven in ca. 10 minuten bruin, gaar en krokant. Meng de partjes tomaat met de stukjes paprika, peterselie en de dressing.
  3. Snijd de pizza in 4 stukken, leg ze op borden en serveer de salade erbij.
Tip

In plaats van surimi kan je ook plakjes salami op de pizza leggen. Besprenkel de pizza eventueel met wat olijfolie voordat hij de oven in gaat voor een extra Italiaans smaaktintje.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?