Altijd weten wat je gaat eten?
pizza baguetten
Bereidingswijze
- bak het gehakt in een ruime pan
- tot deze rul is
- 2 versnipper de ui en de look
- Fruit deze aan in een hoge pot
- 3 doe het gehakt erbij en roer geod door
- doe dan de tomatensaus erbij en laat even koken
- 4 kruid het mengsel met peper en zout
- doe nu de peterselie en de oregano erbij
- 5 zet het mengsel van het vuur
- 6 snijd de baguetten mooi in het midden door ( op zijn langs )
- verdeel het tomatenmengsel over de 8 halve baguetten
- strooi boven op de baguetten rijkelijk met geraspte kaas
- 7 zet de baguetten in een voorverwarmde oven van 220°C
- gedurende een 10 tal minuten
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door bosmans e op 21 december 2012 om 08u35
dit is een heel lekker tussendoortje
Hoeveel sterren geef jij dit recept?