Recept 45**** (2 stemmen)

Pizaioli saus

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pizzaoili saus
  2. 1 ajuin
  3. look
  4. 1half glazen potje ansjovisjes
  5. kappertjes
  6. Tomatencoulis ½ l
  7. Oregano
  8. Basilicum
  9. Laurier
  10. Tijm
  11. Pezo
  12. Pili pili
  13. Facultatief courgettte
  14. Men stooft de ajuin die in blokjes is gesneden aan met een beetje olie,daarna doet men de ansjovisjes erbij die uitgelekt zijn.Daarna doet men de tomatencoulis erbij met de kruiden,men laat de saus eens goed doorkoken,afwerken met kappertjes ongeveer 2 soeplepels.Men kan er eventueel daarna courgettte die in blokjes gesneden is erbij voegen,evenals wat peterselie,smakelijk……..Moatje

Ingrediëntenvoor 7 personen

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door moatje_1 op 11 augustus 2010 om 05u03

Bedankt voor je reactie,deze saus wordt meestal met kalfssteack of rundssteack gegeten,daarbij een pasta tagliatelli en de saus over het vlees,smakelijk en laat iets weten grtz Moatje

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?