Pittige witloofsoep

2 (2)
40 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. 1: Spoel het witloof en snij het fijn.
  2. 2:Laat 50gr boter smelten in een pan en voeg de ui toe.
  3. 3:Laat even stoven, voeg dan het witloof toe en laat 10 min sudderen
  4. 4:Kruid met peper en zout
  5. 5:Giet er de wijn bij.
  6. 6:Laat even verdampen en voeg dan 650ml melk, de kippenbouillon en de laurierblaadjes toe.
  7. 7:Breng aan de kook
  8. 8:Meng de bloem met de resterende melk en het currypoeder en voeg bij de soep.
  9. 9:Roer goed
  10. 10:Kook 25 min op een middelmatig vuur.
  11. 11:Werk af met de gemalen parmezaan en de rest van de boter.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?