Ingrediënten voor 4 personen
- 800 gram gemengde paddenstoelen
- 150 gram sjalot
- 1 el plantaardige boter
- 250 ml paddenstoelenbouillon
- 150 ml room
- 100 ml melk
- citroensap
- versgemalen zwarte peper
- roze peperbessen
- 300 gram tagliatelle
- zout
- nootmuskaat
- 50 gram parmezaanse kaas
Bereidingswijze
- Paddenstoelen met een vochtige doek schoonwrijven en in stukjes snijden. Sjalotjes pellen en grof snijden.
- Plantaardige boter verhitten, paddenstoelen en sjalotjes toevoegen en op een matig vuur ca. 15 minuten laten smoren tot alle vocht is verdampt. en melk erbij gieten
- Bouillon, room en melk erbij gieten en even laten opkoken. Met een klein beetje citroensap, peper en peperbessen op smaak brengen.
- Tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking koken, afgieten en in het paddenstoelenpannetje doen, voorzichtig mengen en met zout en nootmuskaat op smaak brengen. Met geraspte kaas serveren.
Tip
Per portie: 479 kcal/1992 kJ, 20 gram eiwit, 18 gram vet en 57 gram koolhydraten
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?