Pittige tagliatelle

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Paddenstoelen met een vochtige doek schoonwrijven en in stukjes snijden. Sjalotjes pellen en grof snijden.
  2. Plantaardige boter verhitten, paddenstoelen en sjalotjes toevoegen en op een matig vuur ca. 15 minuten laten smoren tot alle vocht is verdampt. en melk erbij gieten
  3. Bouillon, room en melk erbij gieten en even laten opkoken. Met een klein beetje citroensap, peper en peperbessen op smaak brengen.
  4. Tagliatelle volgens aanwijzingen op de verpakking koken, afgieten en in het paddenstoelenpannetje doen, voorzichtig mengen en met zout en nootmuskaat op smaak brengen. Met geraspte kaas serveren.

Tip

Per portie: 479 kcal/1992 kJ, 20 gram eiwit, 18 gram vet en 57 gram koolhydraten

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?