Pittige spaghettisaus

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Maak alle groenten schoon en snij ze in kleine stukjes.
  2. Fruit de uien in de boter en voeg nadien alle groenten en de bouillonblokjes toe. Voeg indien nodig nog een beetje water toe. Laat dit 1,5u à 2u op een zacht vuur sudderen.
  3. Bak het gehakt korrelig en voeg nadien bij de tomatensaus. Het gehakt gaart verder in de saus.
  4. Meng wat boter en bloem en dik hiermee de saus in.
  5. Voeg alle kruiden, de ketchup en enkele koffielepels sambal oelek toe. (Sambal naar eigen smaak toevoegen)
  6. Laat nog een 10-tal minuten verder sudderen.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?