Pittige rucolapesto

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Deze rucolapesto is heerlijk pittig door de chilipeper die eraan is toegevoegd. Heerlijk door de pasta, bij vis, als borrelhapje op toost of brood en lekker bij kaas. Toppie dus!
  2. Haal de grove steeltjes van de rucola. Was de rucola (eventueel) en maak ze goed droog.
  3. Pel en snipper de knoflook
  4. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan.
  5. Bereidingswijze
  6. Doe alle ingrediënten in een hoge kom. Pureer met de staafmixer. Voeg eventueel nog wat olie toe. Het moet wel een dikke massa zijn.
  7. Maak op smaak met peper, zout en wat honing of suiker (dit versterkt de smaak!)

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door MakeMo op 15 april 2013 om 20u42

Leuk in zo een potje kan je het bewaren ?

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?