Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding :
  2. - Hak de koriander fijn. Hak of maal de cashewnoten fijn.
  3. - Snipper de uien en pers de knoflook uit..
  4. - Snij de pompoen in kleine stukken.
  5. - Schil de gember en snijd hem fijn.
  6. - Snijd de courgette in kleine blokjes.
  7. Bereiding :
  8. - Fruit de ui met de knoflook in olie. Bak de courgette en de gember ongeveer 3 min. mee en voeg al roerend de kerrie toe.
  9. - Voeg vervolgens de pompoen toe samen met 1,5 l groentebouillon en laat het geheel een paar minu-ten stoven. Laat de soep in 20 min. op een laag pitje gaar koken. Pureer en breng op smaak met pe-per en zout.
  10. - Roer om, schep de soep op borden en bestrooi met de fijngehakte cashewnoten en koriander.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?