Pittige pasta

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Pel en snipper de ui en de knoflook.
  3. Verhit ondertussen de olie. Rul het gehakt en breng het op smaak met zout, peper en komijnzaad.
  4. Bak de ui en de knoflook kort mee. Giet de passata en de chilisaus erbij. Breng het geheel aan de kook en laat ca. 5 minuten koken.
  5. Snijd de tomaten fijn. Snijd het avocadovruchtvlees in blokjes. Meng tomaat en avocado.
  6. Breng de gehaktsaus op smaak met zout, chilipoeder en suiker.
  7. Meng de gehaktsaus door de pasta.
  8. Dien alles op en strooi het tomaten-avocadomengsel erover.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?