Pittige pasta met verse zalm, tomaat en peterselie

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit in een koekenpan de olijfolie. Fruit de knoflook met de peper zonder te kleuren. Voeg de wijn toe en laat tot de helft inkoken. Kook de pasta volgens de aanwijzingen. Snijd intussen de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schep de tomaat en de zalmfilets in de pan en bak 3 tot 4 minuten, zodat de zalm nog rosé en sappig is. Leg de pasta op een bord en leg er het zalmmengsel bovenop. en bestrooi royaal met peterselie. Serveer met een partje citroen.

Tip

Vervang de zalmfilet eens door 500 gram grote garnalen. En bak die in 5-6 minuten gaar.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Love to Cook op 28 februari 2017 om 21u09

Heerlijk en zo klaar. En niet echt pittig, omdat zaadlijsten en zaadjes verwijderd zijn. Wel een flinke draai met de pepermolen gegeven en wat zout toegevoegd. Voor herhaling vatbaar.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?