Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Deze goulash is gemaakt van een combinatie van rundvlees en varkensvlees. Het is echt overheerlijk.Eenmaal geproefd, dan maak je het gegarandeerd vaker.
  2. Ook een ideaal gerecht als je gasten hebt.
  3. Een dubbele portie maken en invriezen voor op een ander moment.
  4. Vlees in grove stukken snijden. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen.
  5. Boter verhitten. Vlees in gedeelten snel en goed bruin bakken. Vlees uit de pan halen en overdoen in een andere pan. Bouillontabletten, azijn, laurier, oregano. kruidnagelpoeder en zoveel water toevoegen dat vlees net niet onder staat. Vlees op zacht vuur laten sudderen tot het gaar is. Ondertussen de gepelde en in grove stukken gesneden uien in weinig olie bruin bakken. Gepelde en in kleine stukjes gesneden knoflook en paprika bij de uien voegen en nog 3 minuten bakken. Tomatenpuree toevoegen en ook even meebakken. Paprikapoeder erdoor roeren en alles bij het vlees voegen. Nu nog plm. 30 minuten laten sudderen. Op smaak maken met peper en zout.
  6. Mocht de goulash te dun zijn dan eventueel binden met wat bloem of maizena.
  7. Serveertips
  8. Lekker met pasta, rijst of aardappelpuree.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Taike op 08 november 2021 om 04u56

Annelie, normaal is het vlees/ajuinen ratio hetzelfde. Bv. 1kg vlees en 1 kg ajuinen. De ajuinen maken de saus ook dikker. Zo doen de Hongaren het ook. Taike uit Xingyi, China.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?