Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Deze goulash is gemaakt van een combinatie van rundvlees en varkensvlees. Het is echt overheerlijk.Eenmaal geproefd, dan maak je het gegarandeerd vaker.
  2. Ook een ideaal gerecht als je gasten hebt.
  3. Een dubbele portie maken en invriezen voor op een ander moment.
  4. Vlees in grove stukken snijden. Uien pellen en in ringen snijden. Paprika schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Knoflook pellen en snipperen.
  5. Boter verhitten. Vlees in gedeelten snel en goed bruin bakken. Vlees uit de pan halen en overdoen in een andere pan. Bouillontabletten, azijn, laurier, oregano. kruidnagelpoeder en zoveel water toevoegen dat vlees net niet onder staat. Vlees op zacht vuur laten sudderen tot het gaar is. Ondertussen de gepelde en in grove stukken gesneden uien in weinig olie bruin bakken. Gepelde en in kleine stukjes gesneden knoflook en paprika bij de uien voegen en nog 3 minuten bakken. Tomatenpuree toevoegen en ook even meebakken. Paprikapoeder erdoor roeren en alles bij het vlees voegen. Nu nog plm. 30 minuten laten sudderen. Op smaak maken met peper en zout.
  6. Mocht de goulash te dun zijn dan eventueel binden met wat bloem of maizena.
  7. Serveertips
  8. Lekker met pasta, rijst of aardappelpuree.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door anneliehendrik op 10 juli 2014 om 14u22

Echt heerlijk. Ik heb iets minder ui gebruikt en wat meer paprika. Het vlees stoven duurde hier wat langer, kan aan vlees of butagas hebben gelegen. Ik heb er aardappelpuree en rode kool bij geserveerd. Echt een heel lekker recept en er is nog wat in de vriezer voor een tweede keer. Dank! Annelie uit Thailand

Gepost door Love to Cook op 25 juli 2014 om 23u43

Leuk om te horen Anneliehendrik. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?