Recept 05 (0 stemmen)

Pittige gratin van tomaten en conchiglie

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Doe de ui, de tomatenblokjes en de melk in een grote steelpan met dikke bodem en breng het mengsel aan de kook. Voeg de spaanse pepers, knoflook, koriander en conchiglie toe. Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel 2-3 minuten op middelhoog vuur pruttelen; roer regelmatig.
  2. - Voeg zo veel water toe dat alles net onderstaat en kook het geheek 8-10 minuten of tot de pasta beetgaar is. Zet ondertussen de grill aan.
  3. - Schep het pastamengsel in kleine ovenschaaltjes en bestrooi ze gelijkmatig met de kaas. Zet 3-4 minuten onder de grill of tot de kaas is gesmolten. Serveer de gratins meteen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie