Pittige goulash

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij het vlees in stukken.
  2. Pel en snipper ui en knoflook.
  3. Snij de paprika's in vier, verwijder zaad en zaadlijsten, snij in blokjes.
  4. U kunt de paprika's ook eventueel schillen met een dunschiller, of, geroosterde paprika's uit een bokaal nemen.
  5. Pel een ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees in blokjes.
  6. Smelt voldoende solo in een kookpot met dikke bodem en bak hier het vlees in aan en mooi bruin.
  7. Haal het vlees uit de pot en stoof er de ui- en knoflooksnippers in aan.
  8. Doe het vlees terug in de pot en kruid met pezo, paprikapoeder, komijn en marjolijn.
  9. Overgiet met de bouillon tot het vlees bijna onderstaat.
  10. Roer er de tomatenpuree onder en laat 90 minuten op een zacht vuur stoven onder deksel.
  11. Voeg 20 minuten voor het einde van de gaartijd de paprikablokjes toe.
  12. Dien op met zelfgemaakte frietjes en een fris groen slaatje met partjes tomaat.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?