Altijd weten wat je gaat eten?
Pittige gehaktschotel
-
2 stuks uien
-
100 gram gesneden reepjes spek
-
1 blikken gepelde tomatenblokjes
-
1 teentje knoflook
-
200 gram gemengd gehakt
-
1 eetlepel ketjap manis
-
1 1/2 koffielepel mosterd
-
1 eetlepel tomatenketchup
-
1 koffielepel worcestersaus
-
1/2 koffielepel pili pili
-
1 zakje instant aardappelpuree/ zelfde hoeveelheid slappe puree voor 4 pers
Bereidingswijze
- Uien pellen en fijnsnipperen. Spek bakken, uien en gehakt toevoegen en rul bakken.
- Gepelde tomaten bijvoegen. knoflook uitpersen of fijnsnipperen.
- Toevoegen: knoflook, ketjap,mosterd, tomatenketchup en worcestersaus.
- op smaak brengen met pili pili (moet licht pikant zijn).
- Aardappelpuree bereiden
- ovenschotel invetten, gehaktmengsel op de bodem verdelen en aardappelpuree er bovenop scheppen.
- Oven voorverwarmen op 225°C op 30 min.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?