Ingrediënten voor 4 personen
- 2 stuks uien
- 100 gram gesneden reepjes spek
- 1 blikken gepelde tomatenblokjes
- 1 teentje knoflook
- 200 gram gemengd gehakt
- 1 eetlepel ketjap manis
- 1 1/2 koffielepel mosterd
- 1 eetlepel tomatenketchup
- 1 koffielepel worcestersaus
- 1/2 koffielepel pili pili
- 1 zakje instant aardappelpuree/ zelfde hoeveelheid slappe puree voor 4 pers
Bereidingswijze
- Uien pellen en fijnsnipperen. Spek bakken, uien en gehakt toevoegen en rul bakken.
- Gepelde tomaten bijvoegen. knoflook uitpersen of fijnsnipperen.
- Toevoegen: knoflook, ketjap,mosterd, tomatenketchup en worcestersaus.
- op smaak brengen met pili pili (moet licht pikant zijn).
- Aardappelpuree bereiden
- ovenschotel invetten, gehaktmengsel op de bodem verdelen en aardappelpuree er bovenop scheppen.
- Oven voorverwarmen op 225°C op 30 min.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?