Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.Meng de boter met de knoflook, chilipeper en peterselie.Roer door de gamba’s en voeg een flinke snuf peper en zout toe.
  2. Leg de gamba’s in een lage ovenschaal.Bak 5 tot 7 min. bovenin de oven, tot ze mooi lichtroze gekleurd zijn.Serveer de gamba’s met partjes citroen en stokbrood.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (5)

Gepost door vertrisje op 28 december 2013 om 12u46

hoi ltc,ik zou graag zelf receptjes op de site willen zetten maar weet niet hoe,nergens staat er iets van recepten toevoegen kan je mij helpen grt

Gepost door Love to Cook op 28 december 2013 om 14u22

Maar natuurlijk vertrisje wil ik je helpen. Het is helemaal niet moeilijk . Stap 1 ga naar je receptenschriftje en klik op RECEPT OPLADEN. Helemaal bovenaan rechts in een blauw vakje. Of aan de rechterkant. Dat kan ook. Stap 2 Je ziet dan een scherm en daarin kun je de titel invullen van het recept. Stap 3 Dan kun je invullen wat voor soort recept het is bij menu gang.( hoofd gerecht ect)Klik daarvoor op het v-tje en klik op het juiste soort gerecht. Stap 4 Doe dat ook bij alle andere opties. Stap 5 Vul de benodigde tijd in om het gerecht te bereiden. Stap 6 Dan kun je alle ingrediënten invullen. Dat doe je bij 4. Hoeveelheid,eenheid ingrediënt. Bijvoorbeeld 1 dl room. Klik dan op toevoegen.Er verschijnen nieuwe vakjes. Daarna kun je het volgende intypen. Maar klik steeds op toevoegen. Stap 7 Als je daarmee klaar bent typ je bij 5 hoe je het recept bereiden moet. Stap 8 Scroll naar beneden en klik op OPSLAAN. Solo doet de rest. Tot zover. Heel veel groetjes en SUCCES . P. S Als je het eenmaal hebt gedaan stelt het niet veel meer voor.

Gepost door vertrisje op 29 december 2013 om 13u52

hallo ltc, dikke merci grt vertrisje

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?