Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Laat de boerenkool op laag vuur zachtjes ontdooien. Verwarm de rookworst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schil de aardappels en kook ze gaar gedurende ongeveer 20 minuten.
  2. Giet het vocht van de boerenkool af. Schep er 2 kneepjes vloeibare margarine, de gemalen koriander, het chilipoeder en de ketjap doorheen en stoof de kool op laag vuur gedurende 10 à 15 minuten. Bak ondertussen de plakjes spek knapperig in de rest van de vloeibare margarine.
  3. Giet de aardappels af, zet ze even terug op het vuur, schud ze op en stamp ze fijn. Snijd de rookworst in schuine plakken. Meng de gekruide boerenkool met de aardappels en garneer de stamppot met de plakken worst, het uitgebakken spek (grof gebroken) en de uitjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?