Pipe Rigate met kruidige pastasaus, prei en zeevruchten

2 (2)
20 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

  • 400 g grote pipe rigate (grote elleboogmacaroni)
  • 3 el Bertolli Bakken en Braden Vloeibaar
  • 300 g preiringen
  • 1 zak (450 g) Bertolli Pastasaus Fijne Kruiden
  • 1 zak of pak (500 g) zeevruchten (diepvries)
  • 3 takjes dille

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de macaroni af. Verhit de margarine in een diepe pan en bak hierin de preiringen 4 min. op een matig hoog vuur. Roer de prei geregeld om.
  2. Voeg de pastasaus en de zeevruchten toe. Laat de zeevruchten al roerende ontdooien en warm worden. Zet het vuur uit zodra de saus begint te koken. Hak ondertussen de dille fijn. Meng de macaroni met de saus.
  3. Schep de pasta op 4 warme diepe borden en strooi de dille erover.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?