Pipe rigate met kip, spinazie en kastanjechampignons

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. ? Snijd de kipfilet in blokjes.
  2. ? Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Snijd de zongedroogde tomaten in dunne reepjes. Was de verse spinazie.
  3. ? Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
  4. ? Verwarm een scheutje olie in een wok en bak de kipfilet blokjes bruin. Voeg vervolgens de champignons toe en roerbak enkele minuten. Roerbak vervolgens de verse spinazie enkele minuten mee.
  5. ? Doe nu de Boursin Cuisine erbij en schep het geheel zachtjes om. Voeg als laatste de zongedroogde tomaatjes en de pijnboompitten toe en verwarm nog enkele minuten goed door.
  6. ? Schep de pasta in een diep bord en schep daarop de saus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?