Ingrediënten voor 4 personen
- 250 g zachte boter, in blokjes
- 310 g bruine basterdsuiker
- 125 g pindakaas
- 3 tl vanille-essence
- 2 eieren
- 310 g bloem
- 200 g pinda's
- 250 g pure chocolade, in kleine stukjes
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Bedek twee bakplaten met bakpapier.
- Klop de boter en de suiker tot een lichte, romige massa.
- Roer de pindakaas en de vanille-essence erdoor.
- Voeg de eieren een voor een toe en klop het mengsel goed. Roer de bloem, pinda's en chocolade erdoor. Schep telkens 3 eetlepels deeg op ruime afstand van elkaar op de bakplaat.
- Bak de koekjes in 15-20 minuten gaar of tot ze langs de randen lichtbruin zijn.
- Laat ze 5 minuten staan voor u de koekjes volledig laat afkoelen op een rooster.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?