Pilafrijst uit de Indiase keuken op Francesca's wijze

4 (4)
45 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de wilde rijst beetgaar.
  2. Stoof intussen de ajuin, look, kaneelstok, kardemomzaadjes, kruidnagels en gember in de Solo Vloeibaar.
  3. Voeg de basmatirijst toe en laat die 5 minuten de vetstof opnemen.
  4. Voeg het water toe (1,5 keer de hoeveelheid van de rijst) met het bouillonblokje, safraan en beetje zout.
  5. Laat 10 minuten doorkoken, voeg dan de wilde rijst toe.
  6. Voeg de rozijnen toe en laat nog even doorkoken.
  7. Laat alles even rusten en voeg op het einde de noten , de amandelen en het limoensap toe.
  8. Bestrooi rijkelijk met verse koriander.

Tip

Voeg naar eigen smaak groenten toe.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?