Pilaf

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Benodigdheden:
  2. 0,5 liter blik perziken
  3. 0,5 pond nasivlees
  4. 2 uien
  5. klein blikje tomatenpuree
  6. 1el ketjap
  7. sambal
  8. zout
  9. peper
  10. knoflookpoeder
  11. Bereiden:
  12. Uien fruiten in de koekenpan
  13. Het varkensvlees met zout en peper in een andere pan aanbakken
  14. De sambal, ketjap en de uien toevoegen. Daarna de tomatenpuree en het sap van de perziken toevoegen. 1 uur laten sudderen, regelmatig omscheppen om aanbranden te voorkomen. Vlak voor het opscheppen de perziken toevoegen. Serveren met rijst

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Theoke_1 op 11 september 2012 om 00u44

maar wel lekker.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?