Pikante pasta

Ingrediënten voor 2 personen

  • 200 gr pasta
  • 1 eetlepel Solo
  • 50 gr gerookte spekjes
  • 2 dunne braadworsten
  • 125 ml pikante sangrita
  • 100 gr room
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • 1 theelepel basilicum

Bereidingswijze

  1. Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking,laten uitlekken in een vergiet.
  2. Boter verhitten in een koekenpan en de dobbelsteentjes spek hierin uitbakken.
  3. De braadworstjes in plakken snijden en even met het spek mee bakken.
  4. De pasta erdoor scheppen,blussen met sangrita pikante en aan de kook brengen.
  5. De room vermengen met de tomatenpuree en bij de pasta doen.
  6. Op smaak brengen met zout,peper basilicum,suiker en bouillonpoeder.
  7. Op matig vuur ongeveer 5 min.laten pruttelen.
  8. Eventueel nog wat bij kruiden.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Antoine_1 op 06 oktober 2010 om 00u29

Is een Mexicaanse drank ! Een traditionele pittige sangrita recept met tomaten en oranje. Prep Tijd: 5 minuten Totale tijd: 5 minuten Ingrediënten: 3 / 4 kopje tomatensaus, ongekruid 1 / 2 kop sinaasappelsap 3 eetlepels limoensap 1 / 4 theelepel uienpoeder 1 / 4 theelepel zout 1 / 2 theelepel suiker 1 / 2 theelepel chilipoeder 2 eetlepels saus Tobasco

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?