Recept 35*** (3 stemmen)

PIKANTE OOSTERSE POMPOENSOEP. net weer even anders.

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. In een grote pan de olie verhitten en de uien fruiten.
  2. Als de uien glazig worden de knoflook meefruiten.Pas op voor verbranden
  3. Voeg de gemberrasp toe.
  4. Voeg nu de pompoen, wortel, aardappel en paprika toe.Roep dat goed door.
  5. Voeg chillipoeder, komijnzaad en provencaalse kruiden toe.
  6. Laat alles ca. 10 minuten zachtjes stoven.
  7. Voeg nu de bouillon toe breng het aan de kook en laat alles op zacht vuur 40 min koken.
  8. Blender de soep en haal het door een zeef.
  9. Maak de soep af met peper,zout, sambal en verse koriander.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Nohemads op 12 januari 2017 om 17u31

Heeeeeeel Lekker ... bedankt ... dit is zo eens iets anders in de winter !!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie