Altijd weten wat je gaat eten?
Pikante kippensoep
Bereidingswijze
- - pel de uien, maak de wortel en de prei schoon
- - breng1500-1750 ml water aan de kook en voeg kip, wortel, prei en 1 ui , met 2 tl zout aan het kokende water toe
- - laat het geheel ca 45 minuten met het deksel op de pan sudderen
- - maak de broccoli en de paprika schoon
- - verdeel de broccoli in roosjes en snijd de paprika in stukjes
- - schil knoflook en gember en snijd ze fijn
- - haal de kip uit de pan en laat hem afkoelen
- - zeef de bouillon, en snijd de kip in stukken
- - snijd de andere ui in stukjes, bak hem samen met de knoflook, de gember en de paprika in de hete olie
- - kruid het groentenmengsel met de kerrie en laat het lichtjes bruin worden
- - blus het af met de kippenbouillon, breng het aan de kook en los vervolgens de bouillonblokjes erin op
- - kruid het geheel met de chilipoeder
- - voeg de broccoli toe en laat die ca 5 minuten meekoken
- - voeg nu de kip toe en laat het warm worden
- - breng de soep op smaak met zout en chili
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?