Recept 05 (0 stemmen)

pikante kip met mihoen

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. mihoen bereiden zoals op verpakking staat. Niet langer dan 4 minuten in kokend water laten liggen.
  2. kip in reepjes snijden, en aanbraden. voeg peultjes toe, samen met rood pepertjes,gember,en peultjes.
  3. doe de rode currypasta ( persoonlijk vind ik die van nederland het beste, die verkrijgbaar zijn in belgische winkels is niet pikant, en de smaak niet zo lekker) ,en het water bij de bereiding.
  4. laat alles gaar worden op een rustig vuurtje.
  5. opt laatst kokosmelk en cherrytomaatjes bijvoegen.
  6. dan knip ik de mihoen in stukjes en voeg het bij de bereiding.
  7. is zelfs koud lekker om te eten, beweert mijn man

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?