pikante kip met mihoen

Ingrediënten voor 4 personen

  • 500 gr kip
  • 250 gr peultjes
  • 250 gr cherrytomaatjes
  • 200 gr mihoen
  • 100 ml water
  • 1 potje pikante rode currypasta
  • 200 ml kokosmelk
  • 10 gr gember
  • 1 rode pepertje
  • 1 teentje knoflook
  • beetje wokolie

Bereidingswijze

  1. mihoen bereiden zoals op verpakking staat. Niet langer dan 4 minuten in kokend water laten liggen.
  2. kip in reepjes snijden, en aanbraden. voeg peultjes toe, samen met rood pepertjes,gember,en peultjes.
  3. doe de rode currypasta ( persoonlijk vind ik die van nederland het beste, die verkrijgbaar zijn in belgische winkels is niet pikant, en de smaak niet zo lekker) ,en het water bij de bereiding.
  4. laat alles gaar worden op een rustig vuurtje.
  5. opt laatst kokosmelk en cherrytomaatjes bijvoegen.
  6. dan knip ik de mihoen in stukjes en voeg het bij de bereiding.
  7. is zelfs koud lekker om te eten, beweert mijn man

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?