Recept 05 (0 stemmen)

Pikante aardappelen met tomaat in de wok

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen, was ze, droog ze goed en snij ze in de lengte in vieren.
  2. Was de tomaten, maak ze droog, snij ze in 4 en haal er de zaadjes uit.
  3. Spoel de Spaanse pepers en droog ze.
  4. Verhit 6 eetlepels olie in de wok en roerbak de aardappelen op een laag vuur gedurende 10 min. Schep ze daarna uit de wok.
  5. Frituur de Spaanse pepers in de rest van de olie, en voeg de stukken tomaat toe.
  6. Breng op smaak met sambal en blus alles af met de bouillon.
  7. Voeg de aardappelen er aan toe en roer alles voorzichtig door elkaar.
  8. Laat dit ongeveer 20 min. zachtjes bakken, maar let erop dat de tomaten niet volledig uit elkaar vallen.
  9. Garneer met koriander en dien op.
  10. Eet smakelijk.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie