Recept 05 (0 stemmen)

Piccalilly

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dipsaus

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Hak de bloemkool in kleine roosjes , schil en hak de komkommer en appelen in fijne brunoise . Meng het zout met het water in een grote kom . Doe de bloemkool komkommer en appelen erbij . Laat dat mengsel een nacht in de koelkast staan .
  2. Hak de uien , Spaanse peper , knoflook en gember in de keukenmachine . Verhit de uien en bak die gaar . Voeg smaakstoffen toe en laat vijf minuten sudderen.
  3. Meng de bloem met een 1/2 kop azijn . Giet de rest van de azijn in een kom en verwarm . Meng het bloemmengsel erbij en laat al roerend doorkoken. Laat het groentenmengsel uitlekken en voeg de azijn toe . Laat tien minuten zacht koken . Verdeel mengsel in potten en sluit goed af. Laat drie maanden rusten .

Bron: Les koken

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?