Recept 05 (0 stemmen)

Piccalilly kippenpotje

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Snij de kipfilets in blokjes van 3 cm.
  2. - Schraap de worteltjes en snij in stukken van 2 à 3 cm.
  3. - Snij de bloemkool in roosjes.
  4. - Snipper de peterselie fijn.
  5. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de blokjes kip goudbruin. Breng op smaak met kippenkruiden. Overgiet met de kippenbouillon. Laat 10 min. sudderen.
  6. Voeg de bloemkoolroosjes en de wortelstukjes toe en laat nog 10 min. verder sudderen.
  7. Voeg de pickles en de fijngesnipperde peterselie toe, schep voorzichtig om en bind met instantsausbinder. Kruid naar smaak met peper en zout.
  8. serveren met krielpatatjes eventueel

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie