PH SOS Piet - Asperges à la Flamande

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. snij de harde kant van de asperges af en schil ze - zet een kookpot met gezouten water op een vuur en doe de asperges er in met de zachte punten naar boven - doe het eigeel en het eiwit apart en hak alles fijn met een mes - hak de verse peterselie fijn met een mes - doe het water en de boter in een steelpannetje, roer goed en kruid met peper en zout - laat dit al roerend opkoken tot de saus bind - haal het pannetje van het vuur en doe de gehakte eieren en peterselie erbij - prik in de asperges om te voelen wanneer ze gaar zijn - haal de asperges uit de pot en dresseer op een bord met de saus
  2. Tips
  3. Doe water bij de boter Hak de eieren en peterselie fijn met een mes Als de asperges gaar zijn, haal ze dan meteen uit de pot

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?