Recept 05 (0 stemmen)

PH Lekker thuis - Aardappelterrine met Gandaham en ganzenlever

Dit is een recept van

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de bintjes gaar in de schil en pel ze Hak de sjalot en stoof ze aan Blus met porto en voeg er truffelsap en room aan toe Voeg er vervolgens tijm en laurier aan toe en laat opkoken Breng op smaak Voeg er de geweekte gelatine en wat gehakte truffel aan toe Schik de Gandaham in de terrine Schik daarop de gekookte aardappelen met daartussen stukjes ganzenlever Gier er de roommengeling over en plooi de Gandaham dicht Laat 2 uur opstijven in de koelkast Serveer met grof zout, parmezaan, truffel en notenolie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie