Recept 05 (0 stemmen)

PH Lekker thuis - Aardappelslaatje met Parmezaan

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen zacht met de schil. Giet ze af, pel ze en snij ze in schijfjes Meng de mosterd met de sjalot, azijn, Belolive en Alpro soja Cuisine tot een vinaigrette. Meng de vinaigrette met de aardappelen. Voeg er de basilicum aan toe en 8 draaien van het Provence mixmolentje Schik 1 schijfje Gandaham in een ring en vul met de aardappelsla. Versier met basilicum en overstrooi met Parmezaanschilfers Droog 4 schijfjes Gandaham in de oven en schik ze op de aardappelsla

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie