Recept 05 (0 stemmen)

PH De perfecte keuken - Aspergecappuccino met grijze garnaaltjes

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. •Schil de asperges, snijd ze fijn en houd de puntjes apart.
  2. •Kook alles - behalve de puntjes - in gezouten water gedurende ongeveer 4 minuten.
  3. •Giet ze af en bewaar 5 dl kookvocht.
  4. •Voeg hier 1 eetlepel groentebouillon aan toe
  5. •Mix (liefst in een blender) de asperges ultrafijn met het groentesap, de Alpro soya Cuisine, een beetje olijfolie en citroensap tot een schuimig geheel en breng dit vervolgens op smaak met peper en zout.
  6. •Stoom de puntjes gedurende 1 minuut.
  7. •Serveer in kopjes met daarbovenop de geklopte room, de garnaaltjes en de aspergepuntjes.
  8. •Versier met kervel en bestrooi met een beetje nootmuskaat.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie