Recept 05 (0 stemmen)

PH De perfecte keuken - Aspergebouillon met gepocheerd eitje

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de asperges en snijd ze in schijfjes.
  2. • Doe ze in een stoomschaaltje samen met de fijngesneden morieljes en de look.
  3. • Giet het water eroverheen en voeg de PH Groentebouillon eraan toe.
  4. • Stoom dit gedurende 2 minuten op 120° C.
  5. • Ontvel en ontpit de tomaat.
  6. • Bak de coppa gedurende 20 minuten op 180° C.
  7. • Pocheer de eitjes.
  8. • Meng de aspergebouillon met de tomaat en de basilicum.
  9. • Serveer met het gepocheerd ei en de coppa.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie