Recept 05 (0 stemmen)

PH De perfecte keuken - Ananastaartje met gembergelei

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. •Smelt de boter in een pan, leg de ananas erin en laat karameliseren.
  2. •Beleg de ananas met de bladerdeegjes in de pan (met een metalen steel!) en bak vervolgens 15 minuten op 170°.
  3. •Doe 4 eetlepels suiker in de wijn en warm hem op.
  4. •Voeg er vervolgens de versneden gember aan toe.
  5. •Laat uitlekken in een zeef en voeg er de geweekte gelatine aan toe.
  6. •Laat afkoelen.
  7. •Leg een beetje gelei in een diep bord en schik daarbovenop het taartje.
  8. •Werk af met de gesneden munt en de aardbeien

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie