Recept 05 (0 stemmen)

PH De perfecte keuken - Aardbeien met citroenmelisse

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Week de gelatineblaadjes.
  2. - Maak een infusie van de wijn met het limoensap, enkele gesnipperde limoenschillen en de citroenmelisse en kruid met een beetje peper.
  3. - Laat ongeveer 15 a 20 minuten intrekken op een zacht vuurtje.
  4. - Haal dit door een vergiet en voeg er de gelatine aan toe.
  5. - Bewaar het mengsel dan op een ijskoude plek.
  6. - Was en snijd de aardbeien in schijfjes.
  7. - Snijd cirkeltjes uit het bladerdeeg en bak deze in een pan met antiaanbaklaag tot ze aan beide kanten mooi bruin zijn.
  8. - Serveer de aardbeien met de gelei en de bladerdeegkoekjes en strooi er nog een beetje poedersuiker overheen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie