Recept 05 (0 stemmen)

PH De perfecte keuken - Aardappelslaatje met truffel

Dit is een recept van

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen gaar in de schil (of stoom ze) en laat ze afkoelen.
  2. - Snijd de ganzenlever in blokjes.
  3. - Snijd de aardappelen in blokjes.
  4. - Maak de truffelvinaigrette: mix alle ingrediënten en voeg op het einde de truffelpuree toe.
  5. - Meng de aardappel- en ganzenleverblokjes met de truffelvinaigrette.
  6. - Kruid goed af met peper en zout.
  7. - Kook een beetje melk en doe deze in de cappuccinomaker tot je een schuim krijgt.
  8. - Doe de aardappelsla in een vormpje en versier dit met de vinaigrette, de truffelschijfjes en de balsamicosiroop.
  9. - Schik er een beetje schuim, een handvol parmezaanschilfers en wat truffelolie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?