PH De perfecte keuken - Aardappelslaatje met truffel

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen gaar in de schil (of stoom ze) en laat ze afkoelen.
  2. - Snijd de ganzenlever in blokjes.
  3. - Snijd de aardappelen in blokjes.
  4. - Maak de truffelvinaigrette: mix alle ingrediënten en voeg op het einde de truffelpuree toe.
  5. - Meng de aardappel- en ganzenleverblokjes met de truffelvinaigrette.
  6. - Kruid goed af met peper en zout.
  7. - Kook een beetje melk en doe deze in de cappuccinomaker tot je een schuim krijgt.
  8. - Doe de aardappelsla in een vormpje en versier dit met de vinaigrette, de truffelschijfjes en de balsamicosiroop.
  9. - Schik er een beetje schuim, een handvol parmezaanschilfers en wat truffelolie.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?