Recept 05 (0 stemmen)

PH De perfecte keuken - Aardappelmousseline met spinazie

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Snijd de groentjes in brunoise.
  2. - Snijd de ui in schijfjes en stoof aan in een beetje Vandemoortele Culinaire.
  3. - Voeg de verse spinazie eraan toe en laat het geheel even sudderen.
  4. - Giet de spinazie af, maar bewaar het vocht.
  5. - Maak een puree van de aardappelen en haal deze door de roerzeef tot het een fijne mousse wordt.
  6. - Stoof de brunoise een beetje aan in wat Vandemoortele Culinaire, giet er het vocht van
  7. de spinazie over en laat het geheel vervolgens even stevig sudderen.
  8. - Snijd de Alpro soya Tofu natuur in blokjes.
  9. - Neem een ringvormpje en leg er een schepje puree in, bovenop een laagje spinazie.
  10. - Versier met de brunoisesaus en de Alpro soya Tofu natuur.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie