Recept 05 (0 stemmen)

Petit-beurretaart

Dit is een recept van

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. - Bereid de pudding zoals aangegeven op het pakje en laat afkoelen.
  2. - Mix de boter en de bloemsuiker tot een zachte, witte massa.
  3. - Verwijder het vel van de pudding en voeg de pudding dan lepel per lepel toe aan het botermengsel tot het goed smeuïg is.
  4. - Smelt ondertussen de chocolade in de microgolfoven en voeg toe aan het boter-pudding-mengsel tot het lichtbruin uit ziet.
  5. - Giet een goede scheut cognac in de melk en dompel er de koekjes in, behalve de onderste laag koekjes, zodat de taart stevig blijft van onder.
  6. - Maak dan afwisselend laagjes van koekjes, boter-pudding-mengsel, koekjes,... en eindig met boter-pudding-mengsel. Doe ook van dit mengsel tegen de zijkanten.
  7. - Versier dan nog met hagelslag, suikergoed,...
  8. - Best de dag vooraf maken zodat de taart enkele uren in de koelkast kan opstijven.
  9. (Sophie Paredis)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie