Petit-beurregebakjes met amaretto

Ingrediënten voor 4 personen

  • 12 petit-beurres
  • 125 gram ongezouten boter
  • 125 gram poedersuiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 1 eetlepel amaretto
  • witte hagelslag

Bereidingswijze

  1. Roer de boter romig. Voeg er de poeder- en vanillesuiker aan toe en roer goed, tot de masse witter wordt. Roer er de amaretto door en zet het mengsel even opzij. Laat een paar minuten opstijven. Bestrijk 3 petit-beurres aan de bovenkant met de boterroom. Stapel ze op elkaar en bestrijk ook de randen rondom met boterroom. Herhaal dit 3 keer. Doe de hagelslag in een bord en rol er het petit-beurregebakje door. Herhaal dit met alle gebakjes. Versier eventueel met een chocoladesterretje of iets anders.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?