Peterseliewortelrösti met yoghurtsaus en een kruidenslaatje
Maak vanavond deze peterseliewortelrösti met yoghurtsaus. Samen met een fris kruidenslaatjes zet je een lekker gerecht op tafel.
25 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 200 g Griekse yoghurt
- 1 teentje knoflook
- 1 kl citroenrasp
- 1 mespunt gerookte paprikapoeder
- 400 g peterseliewortel of pastinaken
- 3 el Knorr Vloeibare Bouillon Groenten
- 3 eieren
- peper
- 3 el olijfolie
- 1 handvol verse bladpeterselie
- 100 g rucola
- 10 blaadjes basilicum
Bereidingswijze
- De yoghurtsaus: Meng de Griekse yoghurt met de geplette knoflook, citroenzeste en het paprikapoeder.
- De peterseliewortelrösti: Schil en rasp de peterseliewortel of de pastinaken, doe er de losgeklopte eieren bij en kruid met de Knorr Vloeibare Bouillon Groenten en wat peper.
- Verhit de olijfolie in een pan en leg er 3 hoopjes peterseliewortel in. Druk aan en bak tot kleine rösti-pannenkoekjes. Zorg dat ze aan beide kanten goudbruin en gaar zijn.
- Het kruidenslaatje: Meng de bladpeterselie met de rucola en enkele blaadjes basilicum.
- Serveer de rösti met een beetje van de kruidensla en de yoghurtsaus.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?