Peterseliewortelrösti met yoghurtsaus en een kruidenslaatje

Maak vanavond deze peterseliewortelrösti met yoghurtsaus. Samen met een fris kruidenslaatjes zet je een lekker gerecht op tafel.

0 (0)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. De yoghurtsaus: Meng de Griekse yoghurt met de geplette knoflook, citroenzeste en het paprikapoeder.
  2. De peterseliewortelrösti: Schil en rasp de peterseliewortel of de pastinaken, doe er de losgeklopte eieren bij en kruid met de Knorr Vloeibare Bouillon Groenten en wat peper.
  3. Verhit de olijfolie in een pan en leg er 3 hoopjes peterseliewortel in. Druk aan en bak tot kleine rösti-pannenkoekjes. Zorg dat ze aan beide kanten goudbruin en gaar zijn.
  4. Het kruidenslaatje: Meng de bladpeterselie met de rucola en enkele blaadjes basilicum.
  5. Serveer de rösti met een beetje van de kruidensla en de yoghurtsaus.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?