Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Benodigdheden :
  2. 250 gr. peterselie , 1 bakje waterkers , 30 gr. roomboter , 300 gr. bloemige aardappelen , 1 ½ liter groetenbouillon , peper en zout.
  3. Bereiding :
  4. Leg wat peterselie apart en hak de rest fijn . Voeg de gehakte peterselie en waterkers
  5. en de in blokjes gesneden aardappelen in de hete bouillon en laat ze een uur pruttelen.
  6. Kruid met peper en zout .Draai de soep door een fijne roerzeef of pureer ze met de
  7. staafmixer . Laat ze kort doorwarmen en werk af met roomboter en versgehakte peterselie.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Theoke_1 op 27 juni 2010 om 18u30

het mag ook eens wat langer duren hé

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?