Recept 35*** (8 stemmen)

Pesto van peterselie

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dressings

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Pluk de peterselie.
  2. Plet de peterselie in een vijzel met het zeezout en de knoflook tot een groene pasta.
  3. Plet er kort de parmezaanse kaas en de pijnboompitjes onder.
  4. Roer er vervolgens de olijfolie door zodat je een dik-vloeibare saus bekomt, kruid bij met peper van de molen.
  5. Variant
  6. Persillade van peterseliepesto
  7. Meng een handvol broodkruim onder de peterseliepesto en bestrijk hiermee een mooi stuk stevige witte vis en plaats de vis op een bakschaal in een oven van 200°C tot er zich een mooie korst vormt en de vis gaar is.

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door ilse wouters op 25 oktober 2012 om 11u45

een echt succesrecept : ik smeer deze pesto - gemengd met broodkruim - op moten witte vis en plaats alles in ovenschotel en in weinig tijd dien ik een prachtschotel op!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?