Recept 55***** (1 stem)

Pesto Rosso-flensjes met mozzarella en salade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Zomer

tijd
20 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Roer een glad beslag zonder klontjes van de bloem, een snufje zout, het ei, de melk en 2 el pesto. Verwarm een klein scheutje Bertolli Vloeibaar in een middelgrote koekenpan. Schep 1/6 van het beslag in de pan en bak er een flensje van dat aan beide kanten lichtbruin is. Laat op een bord glijden en bak nog 5 flensjes.
  2. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes. Besmeer de flensjes met de rest van de pesto.
  3. Beleg ze met de sla en mozzarella. Rol ze stevig op en snijd elk flensje in 6 stukjes. Prik er een cocktailprikker in, of vouw de flensjes dubbel. Serveer op een schaal of bordjes.
Tip

Je kunt ook kant-en-klare flensjes gebruiken. Verwarm ze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg ze volgens dit recept, maar gebruik een beetje meer pesto.

Ingrediëntenvoor 6 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie