Recept 05 (0 stemmen)

Perzikvlaai lekker en nog slank ook!

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gezond

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden. Spray een springvorm in. Pers de citroen uit en laat de perziken uitlekken. Klop de eieren met 10 gram zoetstof en het zout tot schuim. Roer de kwark, 3 eetlepels citroensap en de vanillepuddingpoeder door het eischuim.
  2. Doe de helft van de kwark in de springvorm. Verdeel de perziken hierover, eventueel op 2 na, voor de garnering.
  3. Strooi vervolgens de rest van de kwark eroverheen. Bak de taart in ongeveer een uurtje in de oven (175 °C). Laat de vlaai afkoelen en strooi er een beetje poedersuiker overheen en spuit er een toefje slagroom light op en garneer met de achtergehouden perziken.
  4. Per punt slechts 149 k cal
  5. Optimel site

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie