Perzikkoekjes

Ingrediënten voor 6 personen

  • 250 g bloem
  • 200 g cottage cheese
  • Solo
    200 g Solo
  • 500 g perziken (je kunt hiervoor perziken uit blik gebruiken)
  • poedersuiker (om over de koekjes te strooien als ze klaar zijn)

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Meng alle ingrediënten tot je een stevig deeg krijgt. Rol het deeg uit. Druk met een glas cirkels uit het deeg. Snijd vervolgens de perziken in halve maantjes. Leg op elke deegcirkel een stukje perzik en vouw toe.
  3. Leg de koekjes op een bakplaat en bak ze in de oven tot ze goudbruin zijn. Laat ze afkoelen en bestrooi met poedersuiker.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door kaatje17 op 04 augustus 2017 om 19u11

wat is cottage cheese

Gepost door Solo op 22 augustus 2017 om 14u43

Dag Kaatje17, cottage cheese is een verse Engelse kaas met een lichtzure smaak. Past perfect in dit gerechtje ;) Groetjes, het Solo-team.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?