Recept 15* (1 stem)

PERZIKENTIRAMISU

Dit is een recept van

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. Laat de perziken uitlekken en van de siroop op. hou 50 ml siroop apart. Snij de perziken in stukjes. Klop het eiwit stijf. verkruimel de boudoirs en de kandijsuikerkoekjes
  2. klop de suiker, vanillesuiker, mascarpone, verse kaas tot een gladde massa.
  3. Meng er de perzikstukjes onder. Schep voorzichtig het stijfgeklopt eiwit onder het mengsel
  4. meng de rum, perzikensiroop en het sinaasappelsap met de verkruimelde boudoirs. vul stevige plastic bekertjes tot 1/4 met dit mengsel
  5. vul de bekertjes verder met het kaasmengsel en zet koel weg.
  6. bestrooi de tiramisu net voor het opdienen met de verkruimelde kandijsuikerkoekjes

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie