PERZIKENTIRAMISU

Ingrediënten voor 4 personen

  • 3 VERSE KAASJES PETIT SUISSE
  • 70 GRAM MASCARPONE
  • SAP VAN 1/2 SINAASAPPEL
  • 1 EIWIT
  • 425 GRAM PERZIKEN OP SIROOP
  • 85 GRAM BOUDOIRS
  • 50 GRAM BASTOGNEKOEKJES VAN LU
  • 50 GRAM SUIKER
  • 1 ZAKJE VANILLESUIKER
  • 2 EL WITTE RUM

Bereidingswijze

  1. Laat de perziken uitlekken en van de siroop op. hou 50 ml siroop apart. Snij de perziken in stukjes. Klop het eiwit stijf. verkruimel de boudoirs en de kandijsuikerkoekjes
  2. klop de suiker, vanillesuiker, mascarpone, verse kaas tot een gladde massa.
  3. Meng er de perzikstukjes onder. Schep voorzichtig het stijfgeklopt eiwit onder het mengsel
  4. meng de rum, perzikensiroop en het sinaasappelsap met de verkruimelde boudoirs. vul stevige plastic bekertjes tot 1/4 met dit mengsel
  5. vul de bekertjes verder met het kaasmengsel en zet koel weg.
  6. bestrooi de tiramisu net voor het opdienen met de verkruimelde kandijsuikerkoekjes

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?