Recept 05 (0 stemmen)

Perziken in witte wijnsiroop met basilicum

Dit is een recept van

tijd
0 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de wijn met de suiker, laat dat opkoken tot de suiker gesloten is
  2. leg tijdens het koken de stelen van de basilicum in de wijn.
  3. Snijd de perzik in 2 en haal de pit eruit, snijd in stukken.
  4. Wanneer de wijn kookt voeg je de perziken toe, laat e
Tip

met abrikozen of nectarinen ook lekker
gebruik liever ietsje hardere dan te zachte perziken
serveer in diep bord, eerst het fruit, dan het ijs, afwerken met een blaadje basilicum en soms wat peper erover
ook lekker bij ontbijt met wat platte kaas

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie