Altijd weten wat je gaat eten?
Perentaart
Bereidingswijze
- Bedek een taartvorm met bladerdeeg en doorprik met een vork
- meng het ei, de zachte boter, de amandelpoeder, de suiker en de vanillesuiker
- Het vocht van de peren (4eetlepels) en de zelfrijzende bloem tot één mengsel
- En breng op het bladerdeeg
- Verdeel de uitgelekte peren over het deeg
- Je kunt de peren ook in schijfjes snijden
- Bak gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door alaya op 31 maart 2012 om 23u11
heel lekker zou ook lekker zijn met abrikozen
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?